Το Quora είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εργαλείο ερωταπαντήσεων που όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει το ευρύ κοινό. Σε μια προσπάθεια να φέρουν περισσότερο κόσμο σε επαφή με την υπηρεσία, οι άνθρωποι του Quora κυκλοφόρησαν μια νέα λειτουργία που, δεδομένης της φύσης της υπηρεσίας, έμοιαζε επιβεβλημένη: την δυνατότητα ενσωμάτωσης του περιεχομένου της σε τρίτους ιστοχώρους.

Πρόκειται για λειτουργία που θυμίζει αρκετά την ενσωμάτωση Tweet που διαθέτει το Twitter, μόνο που, φυσικά, στην περίπτωση του Quora, λόγω όγκου περιεχομένου, η υλοποίηση είναι αρκετά διαφορετική. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώσουν ολόκληρες απαντήσεις, επιλέγοντας το link “Embed” που εμφανίζεται κάτω από το κυρίως περιεχόμενο.

Quora Embed Posts

Σε περίπτωση που θέλουν να ενσωματώσουν μεμονωμένα αποσπάσματα, μπορούν να επιλέξουν μόνο το κομμάτι που θέλουν (ακόμη κι αν περιέχει φωτογραφία) και να πατήσουν το κουμπί “Embed Quote” που θα εμφανιστεί.

Quora Embed Posts

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παράδειγμα που ακολουθεί, κάθε ενσωμάτωση περιλαμβάνει πληροφορίες για τον συντάκτη της δημοσίευσης, αλλά και για την ανταπόκριση του κοινού σε αυτή. Επίσης, όταν μια απάντηση έχει υποστεί επεξεργασία, εμφανίζεται επιπλέον σύνδεσμος που οδηγεί στην τελευταία έκδοση της απάντησης, χωρίς, ωστόσο, να ενημερώνει αυτόματα και το ενσωματωμένο περιεχόμενο.

Read Quote of Introducing Embedded Quotes on Quora

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ