ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ
ΦΟΡΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
0
0
1 ΣΧΟΛΙΑ
tweetdeck

Σε μια κίνηση που δεν θα ‘πρεπε να προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, το TweetDeck ανακοίνωσε πως τερματίζει τη λειτουργία των παλαιότερων εφαρμογών του – και συγκεκριμένα της έκδοσής του για το Adobe Air και τις εφαρμογές για Android και iPhone. Μέχρι τις αρχές Μαΐου οι εφαρμογές θα έχουν αποσυρθεί από τα καταστήματά τους και λίγο μετά θα πάψουν να λειτουργούν.

Ο λόγος για τον οποίο το TweetDeck προχωρά σε μια τέτοια κίνηση έχει να κάνει, σύμφωνα με το ίδιο, στο γεγονός ότι θέλει να εστιάσει στην βελτίωση των βασικών εφαρμογών του – που δεν είναι άλλες από την web έκδοση και την εφαρμογή για Chrome, κατά πρώτο λόγο, και τις εφαρμογές για για Windows και Mac, κατά δεύτερο.

Πράγματι, καθώς το TweetDeck αποτελεί ιδιοκτησία του Twitter, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τερματίζει την υποστήριξη για iPhone και Android, πλατφόρμες όπου έχει έτσι κι αλλιώς παρουσία με την επίσημη εφαρμογή του Twitter. Όσο για το TweetDeck Air, από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν εγγενείς (native) εφαρμογές για Windows και Mac είχε πάψει να αναπτύσσεται και ο τερματισμός του ήταν μάλλον θέμα χρόνου.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 5 Μαρτίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
1 comments
Soto Mitroglou
Soto Mitroglou

χμ ευτυχώς υπάρχει το tweetbot mobile