ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ
ΦΟΡΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
0
0
0 ΣΧΟΛΙΑ
outlook-com-laptop-1

Μετά από 6 μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας που, σύμφωνα με τη Microsoft, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, το Outlook.com ξεφορτώνεται την ταμπέλα της “preview” έκδοσης και καλεί και επίσημα όλο τον κόσμο να το δοκιμάσει. Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει πως μέσα σε αυτό το διάστημα η υπηρεσία έφτασε από το 0 στα 60 εκατομμύρια χρήστες, γεγονός που την καθιστά την ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία e-mail στον κόσμο.

Επίσης, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν πολλές βελτιώσεις που ικανοποιούν δημοφιλή αιτήματα των ίδιων των χρηστών, κάνοντας το Outlook.com μια ώριμη, σοβαρή και ανταγωνιστικότατη λύση που δεν έχει πλέον τίποτα να ζηλέψει από κανέναν αντίπαλο (λέγε με Gmail).

outlook-com-laptop-2

Η ανακοίνωση της εξόδου από την δοκιμαστική περίοδο σηματοδοτεί επίσης για τη Microsoft την έναρξη μιας εκτεταμένης διαφημιστικής καμπάνιας σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και κοινωνικά δίκτυα που στόχο έχει από τη μία να ενημερώσει τους εναπομείναντες χρήστες του Hotmail και από την άλλη να κάνει τους χρήστες υπηρεσιών όπως το Gmail να «αλλαξοπιστήσουν».

Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft σκοπεύει μέσα στους επόμενους μήνες να μεταφέρει στο Outlook.com όλους τους χρήστες του Hotmail, τερματίζοντας, ουσιαστικά, την λειτουργία του τελευταίου. Φυσικά, η μετάβαση από το Hotmail στο Outlook.com γίνεται απολύτως ομαλά, αφού όλες οι ρυθμίσεις και οι φάκελοί τους διατηρούνται. Επίσης, τα e-mail που στέλνονται στην παλιά τους διεύθυνση θα εξακολουθήσουν να έρχονται κανονικά στο @outlook.com.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, το Outlook.com είναι μια εξαιρετική υπηρεσία διαχείρισης e-mail που αξίζει να δοκιμάσετε. Ειδικά, μάλιστα, αν αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε ως βασικό σας e-mail το Hotmail, η μετάβαση στο Outlook.com είναι κάτι που αξίζει να κάνετε με κλειστά μάτια.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
0 comments