ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ
ΦΟΡΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
0
0
2 ΣΧΟΛΙΑ
facebook-pages-manager

Το Pages Manager, η εφαρμογή του Facebook για την διαχείριση Σελίδων, που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη μόνο για το iOS, έφτασε και στην πλατφόρμα του Android. Όπως στο iOS έτσι και εδώ, η εφαρμογή επιτρέπει στους διαχειριστές Σελίδων να δημοσιεύουν αναρτήσεις και σχόλια, να βλέπουν και να απαντούν σε ιδιωτικά μηνύματα και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για την δραστηριότητα των χρηστών.

Φαίνεται, πάντως, πως η διάθεση του Facebook Pages Manager είναι σταδιακή, καθώς, όπως επισημαίνει το Search Engine Watch, προς το παρόν εμφανίζεται μόνο σε συγκεκριμένες χώρες – χωρίς πάντως το Facebook να έχει διευκρινίσει ποιές είναι αυτές.

Εάν, λοιπόν, δεν το βλέπετε αμέσως στην συσκευή σας, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε, αφού κάτι τέτοιο είχε συμβεί και όταν είχε κυκλοφορήσει η αντίστοιχη έκδοση της εφαρμογής για το iOS.

Facebook Pages Manager for Android Facebook Pages Manager for Android

Πηγή: Search Engine Watch

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 5 Ιανουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
2 comments
Vassilis
Vassilis

Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτού του αντικειμένου στη χώρα της συσκευής σας.

freeweird
freeweird moderator

@Vassilis Μάλλον θα χρειαστεί λίγη υπομονή. Και με την εφαρμογή για iOS κάτι παρόμοιο είχε συμβεί, αφού εμφανίστηκε στο ελληνικό app store αρκετές μέρες μετά την αρχική κυκλοφορία.