ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ
ΦΟΡΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
0
0
0 ΣΧΟΛΙΑ

Θεωρώντας μάλλον πως στις μέρες μας τα lego είναι ντεμοντέ, ένας ανήσυχος προγραμματιστής από την Ιταλία αποφάσισε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του CSS3 για να μας κάνει μια εντυπωσιακή επίδειξη: μια ολόκληρη τρισδιάστατη πόλη που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της, φτιαγμένη αποκλειστικά και μόνο με CSS3. Χωρίς JavaScript και χωρίς κανένα απολύτως plugin.

image

Ποιά η χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος; Καμία απολύτως. Είναι ωστόσο ένα καλό δείγμα για το τί μπορεί να κάνει κανείς με λίγη φαντασία και μερικές (όχι πολλές) γραμμές κώδικα.

Προς το παρόν για να δείτε το αποτέλεσμα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε Chrome ή Safari ή, αν κανένας από τους δύο browsers δεν σας βρίσκεται εύκαιρος, παρακολουθήστε το στο βίντεο που ακολουθεί. Αν πάλι είσαστε περίεργοι να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο του δημιουργού, που το περιγράφει αναλυτικά.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
0 comments